2007. március 4., vasárnap

A helyettesítő távirányító (általános)


Ha a programunk, és az összekötő kábelünk megvan, helyettesítő távirányítót bármikor vásárolhatunk a Sini Kft -nél. Így korlátlan távirányító fajtát tudunk tárolni. Egy programmal, pár helyettesítő távirányítóval. Komolyan mondom egy plázában, egy minipulton, egy számítógép segítségével, és genius programmal, biztos vagyok benne, hogy komoly forgalmat tudnánk lebonyolítani, raktárkészlet nélkül. Egy szervizesnek, egy viszonteladónak, viszont kötelező ilyet tartani. Nincs rosszabb annál, mikor azt mondják, nincs raktáron, jöjjön vissza 3 nap múlva, ... Nem lenne egyszerűbb, azt mondani: 2 percet kell várnia, és adom az 1:1-ben utángyártott távirányítót. Az utángyártott úgysem egyezik meg ergonómialag az eredetivel, akkor nem mindegy hogy, milyen utángyártottat adunk neki? Igen pár száz forinttal több befektetésnek látszik, de ha átgondolja akkor sokkal olcsóbb.
Hiszen így nem költ postaköltségre, és az ügyfél aki betért azonnal ki tudja szolgálni. Az a vásárló már megvan, hiba lenne elengedni. Visszajön, Nem jön? Nem kínozzák így ezek a kérdések tovább. Az üzlet azonnal lebonyolódik, ön is, és az ügyfél is meg van elégedve.
A távirányító tökéletesen helyettesíti az eredetit. Sokszor még kezelése egyszerűbb is, mint egy bonyolult originál távirányítóé. A program beleégeti magát, a helyettesítő Genius távirányítóba, így elemcserénél sem felejti el a tudását. Újraprogramozható, de csak az eredeti genius programmal, és kábellal.
Az is megoldás lehet, hogy addig, amig a rendelt helyettesítő távirányító megjön, addig ad egy Geniust. Ügyfele elégedett lesz, hisz nem marad több napra távirányító nélkül. Megoldotta a problémáját. Hisz gondoljon csak bele: senki nem akar egy új távirányítót venni, csak úgy. Megoldást szeretne arra, hogy a foteljéből tudja vezéreni, a TV-t, Hifit, DVD-t. Erre pedig a Genius a legalkalmasabb.
Nagyobb kép itt



Nincsenek megjegyzések: